Семейни фотокалендари

Организация на място за всеки

Чудесен начин за организиране на семейната програма

Чудесен начин за организиране на семейната програма

Помогнете на семейството си да организира задачите и събитията на всички със семейния фотокалендар, благодарение на персонализираните колони за всеки член на семейството. Не само ще можете да видите с един поглед събитията на всички за този месец, но и ще можете да го направите, докато разглеждате най-добрите си снимки заедно.

Изберете идеалния размер за вас

Изберете от различни покрития за семейния си календар

Изберете от различни покрития за семейния си календар

Месечен календар

Опцията за месечен календар ви дава стандартен календар с работни дни. Показват се също така празниците и работните дни.

месечен календар
вечен календар

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Създаване на напълно персонализиран календар

По една колона за всеки член на семейството

По една колона за всеки член на семейството

Добавете толкова колони, колкото е необходимо за всеки член на семейството, до максимум осем. Ще можете да персонализирате заглавието на колоната с името на лицето, както и да добавяте негови собствени събития директно в календара.

Изберете собствени цветове

Изберете собствени цветове

Можете свободно да настройвате цветовете на текстовете, фоновете, празниците и неделите, както и тяхната непрозрачност. По този начин можете да създадете календара изцяло по свой вкус, като дори съчетаете цветовете на снимките си.

Включете празници и важни дати

Включете празници и важни дати

След като сте избрали страната и региона, можете да добавите към календара си предварително зададен списък с официални празници. Освен това този списък може да се персонализира напълно, така че можете да изтриете желаните дати, както и да добавите свои собствени дати, които са важни за цялото семейство или за всеки един от членовете на семейството.

Как да създадете семеен календар

В този кратък видеоклип ще ви покажем как да създадете семеен календар с няколко колони за членовете на вашето семейство.

Защо да купувате в Saal Digital?

Ние сме професионална фотолаборатория с голям ентусиазъм към фотографията. Винаги се стремим към по-нататъшно развитие на нашите продукти, за да постигнем по-високи стандарти и да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Като съвременен доставчик на онлайн услуги ние сме специализирани във висококачествени фотопродукти, включително персонализирани фотокалендари за стена, настолни календари и семейни календари.

Без лого на производителя

Без лого на производителя

Нито един от нашите продукти не съдържа нашето лого. Ще получите напълно неутрален продукт.

Бърза доставка

Бърза доставка

Ще получите своя фотопродукт за нула време. С производствено време от само няколко работни дни, чакането няма да е дълго.

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Поръчката със Saal Digital е без стрес. Това е така, защото вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания.

Безрисково поръчване

Безрисково поръчване

Предлагаме ви различни сигурни начини за плащане на вашите поръчки. Можете да изберете да платите чрез директен дебит, кредитна карта или PayPal.

Професионално качество

Професионално качество

Вярваме, че произвеждаме фотопродукти от висок клас, за да ви предлагаме винаги високи постижения. При нас вашите снимки са в най-добрите ръце!

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега