Фотокалендари от Saal Digital

Дванадесет страници за специални моменти

DigitalPhoto 2023 Снимките във фотокалендара са ясни, а детайлите отговарят на оригинала Saal Digital: победител в теста за сравнение на фотокалендари Автентичност на фотокалендара: много добра Качество на печата и точност на цветовете: отлични
Стенни календари

Стенни календари

Нищо не може да се сравни с нашите стенни календари със снимки, за да добавите лично докосване към всяка стая и същевременно да се организирате. Изработени от изключително здрави и стабилни материали, нашите стенни календари включват класическа телена подвързия, известна още като wire-o или double-o, и стабилна закачалка, която е прикрепена към телта, така че да може лесно да се окачи на стената. Нещо повече, страниците могат лесно да се обръщат, така че да имате ясен изглед към всеки месец, и няма да се сгънат, докато се обръщат, така че няма да се повредят.

Настолни календари

Настолни календари

Нашите фотокалендари за бюро са с висококачествена телена подвързия и стабилна картонена основа и са чудесна декорация за маса, бюфет или рафт. Ако искате да организирате задачите си и да имате календара си винаги под ръка, настолният календар е идеален, тъй като можете да хвърлите поглед, когато ви е необходимо, като го поставите например на бюрото или нощното шкафче. Той е не само полезен аксесоар, но и чудесен начин да изживявате различен спомен всеки месец.

Семейни календари

Семейни календари

С всички предимства на нашите календари, но с допълнителна функция: превръщат се в мощен организационен инструмент за семейства. С нашия фотосемеен календар можете да организирате събитията на близките си, като създадете колона за всеки член, в която можете да добавяте лични събития. И всичко това, докато разглеждате най-хубавите си моменти заедно.

Използвайте галерията ни за вдъхновение!

Разгледайте нашата гама от дизайни

Разгледайте нашата гама от дизайни

Гланцирана фотохартия

Наслаждавайте се на мотивите си, изложени върху професионалната хартия Crystal Archive DP II Professional на FUJIFILM с гланцова повърхност (250 g/m²).

Тази хартия предлага отлично възпроизвеждане на цветовете, максимална рязкост и невероятна дълбочина. Високата ѝ плътност осигурява дълбоки черни цветове и поставя висококонтрастните черно-бели изображения в най-добрата им светлина.

фотохартия гланц
рециклирана хартия
фотохартия матова
Копринена фотохартия
първокласна матова хартия

Защо да купувате в Saal Digital?

Ние сме професионална фотолаборатория с голям ентусиазъм към фотографията. Винаги се стремим към по-нататъшно развитие на нашите продукти, за да постигнем по-високи стандарти и да отговорим на нуждите на нашите клиенти. Като съвременен доставчик на онлайн услуги ние сме специализирани във висококачествени фотопродукти, включително персонализирани фотокалендари за стена, настолни календари и семейни календари.

Без лого на производителя

Без лого на производителя

Нито един от нашите продукти не съдържа нашето лого. Ще получите напълно неутрален продукт.

Бърза доставка

Бърза доставка

Ще получите своя фотопродукт за нула време. С производствено време от само няколко работни дни, чакането няма да е дълго.

Гарантирана удовлетвореност

Гарантирана удовлетвореност

Поръчката със Saal Digital е без стрес. Това е така, защото вашето удовлетворение е основна част от философията на нашата компания.

Безрисково поръчване

Безрисково поръчване

Предлагаме ви различни сигурни начини за плащане на вашите поръчки. Можете да изберете да платите чрез директен дебит, кредитна карта или PayPal.

Професионално качество

Професионално качество

Вярваме, че произвеждаме фотопродукти от висок клас, за да ви предлагаме винаги високи постижения. При нас вашите снимки са в най-добрите ръце!

Създайте дизайн сега
Създайте дизайн сега