Заглавие за изложби

Заглавие за изложби

Тази функция е много полезна за изложби, тъй като позволява на потенциалните клиенти да купуват снимките ви директно, като просто сканират QR кода, свързан със снимката. Ако искате да направите снимките достъпни чрез просто сканиране на QR код, можете да го направите, като използвате функцията Създаване на надпис в галерията си. Преди да щракнете върху тази опция, можете да добавите заглавие и описание към снимките в галерията, така че тази информация да се появи на картите до QR кода. За да направите това, изберете снимка от галерията си. В менюто вдясно ще видите информация за снимката и различни функции. Под Детайли ще намерите място за добавяне на заглавие и описание към изображението, ако желаете. След като ги попълните, щракнете върху Запазване на промените. Ако не добавите заглавие към изображението си, ще бъде използвано името на файла по подразбиране.

Image details in the gallery view

Функцията " Създаване на надписи" може да бъде намерена на две места: В галерията, като щракнете върху бутона с 3 точки на желаната галерия.

Display options in the gallery

В галерията, без избрано изображение, можете да я намерите в менюто вдясно, под функциите.

Options within the gallery

Когато щракнете върху бутона Създаване на надпис (за изложби ), ще видите различни опции за персонализиране на информацията и външния вид на картата, както и предварителен преглед на това как ще изглежда тя. В допълнение към QR кода, който трябва да бъде сканиран, картите съдържат Името на художника, което може да бъде намерено в раздела Профил и настройки на страницата в профила, както и заглавието на изображението, за което се отнася. По желание можете да включите и описание на изображението.

Export caption data menu

За да изтеглите PDF файл на всички карти със снимки в галерията със съответния им QR код, просто кликнете върху Изтегляне на PDF файл за отпечатване. PDF файл с всички карти, съответстващи на всяко изображение в галерията, може да бъде изтеглен, отпечатан и използван, където пожелаете. Можете също така да изтеглите CSV файл със съответната информация за галерията, като кликнете върху Изтегляне на лист (CSV). С помощта на CSV файла можете да създадете и оформите свой собствен надпис.

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: