Управление на поръчки

Управление на поръчки

В това меню ще намерите преглед на всички поръчки, направени за вашите изображения и проекти, заедно с техния статус. Информацията се показва, както следва:
Дата: Посочва датата, на която е направена поръчката.
Номер на поръчката: Това е уникалният идентификатор, присвоен на поръчката на всеки клиент, който му позволява да проследява поръчката си.
Номер на фактурата: Показва референтния номер, когато се генерира фактура.
Статус: Предоставя информация за текущия статус на поръчката, като например доставена, в процес на производство, отменена или чакаща изображение за производство. В последния случай ще трябва да предприемете действия, за да завършите поръчката.
Тип: Посочва метода на доставка, избран от клиента.
Общо: Посочва сумата, която клиентът е похарчил за поръчката.
Вашата печалба: Посочва сумата, която сте спечелили от поръчката.
Име: Показва името на вашия клиент.
Управление на поръчките

В горния десен ъгъл ще намерите някои полезни инструменти:
Изтегляне: С натискането на този бутон можете да изтеглите CSV файл, съдържащ цялата информация за вашите поръчки.
Търсене: Тази функция ви позволява да търсите конкретна поръчка, като въведете съответната информация.
Филтриране: Щракването върху този бутон ще покаже различни опции за филтриране, които ви позволяват да филтрирате показаните поръчки по статус или дата.
Обновяване: Този бутон опреснява показаната тук информация.
За да видите подробностите за дадена поръчка, просто щракнете върху нея. Вътре във всяка поръчка ще намерите подробна информация за самата поръчка, както и за клиента.

Изчакване на производствено изображение

Ако преди това сте активирали опцията Ръчно пускане на поръчките в менюто Настройки на продажбите и сметките или сте активирали опцията Замяна на изображенията преди поръчка в настройките на продажбите на галерията, може да видите този статус за някои поръчки.

Това състояние показва, че е необходимо ръчно действие от ваша страна за започване на производството. За да продължите, щракнете върху поръчката с този статус и следвайте необходимите стъпки.