Създаване на проект от галерия

Създаване на проект от галерия

В допълнение към изображенията можете да съхранявате, управлявате, споделяте и продавате проектите си, създадени в софтуера Saal Design, онлайн магазина или външен софтуер за проектиране. Освен това можете да създавате толкова много фотопродукти, колкото желаете, директно от галерия, бързо и лесно. От панела Галерии свалете менюто на галерията, от която искате да създадете продукт, и изберете Създаване на продукт.

Панел Галерия - падащо меню

Можете да намерите тази опция и в рамките на галерията. Когато отворите галерия, ще видите, че менюто вдясно показва различни опции и информация за вашата галерия. В това меню ще намерите и опцията за създаване на продукт от снимките в тази галерия. Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху Създаване на продукт.

Опции в галерията

Онлайн магазинът ще се отвори автоматично и ще ви покаже различните фотографски продукти, предлагани от Saal Digital.

Фотографски продукти

Можете да персонализирате всички характеристики на продукта.

Характеристики на Professional Line XT

И да изберете предпочитания от вас метод за създаване на вашия фотопродукт.

Режими на проектиране

Ако изберете режима AutoLayout (Автоматично оформление), всички снимки в галерията ви ще бъдат налични в дизайнера, за да ги използвате за създаване на вашия продукт.

Дизайнер с AutoLayout

Ако изберете да създадете продукта си с помощта на режима One Minute (Една минута), продуктът ви ще бъде създаден автоматично, като се използват снимките, избрани от галерията ви.

Избор на изображения

След като бъде създаден, ще можете да направите всички желани промени в него. И да добавите още изображения от друга галерия или устройство, ако имате нужда от тях. Оттук можете също да добавите проекта в кошницата си, да го споделите и да го продадете, когато е готов.

Професионална линия, създадена с една минута

След като приключите с проектирането на своя проект, трябва да кликнете върху Запази проекта, за да го съхраните. Ще трябва да му дадете име и да щракнете върху Запази.

Запазване на проекта

Когато отворите панела Проекти, ще намерите проекта си с името, с което сте го запазили.

Панел на проекта с професионална линия

Когато изберете проекта, в дясното меню ще се появят няколко опции, включително Добавяне в количката, Споделяне на настройките и Продаване на проекта. Тези опции могат да бъдат намерени и като кликнете върху бутона с 3 точки в проекта.

Състояние на проекта

В менюто " Проекти" ще видите етикет на вашите проекти, който ви позволява да проверите състоянието им с един поглед.
В менюто за валидиране: Това показва, че изображенията на вашия проект в момента са в процес на проверка. Състоянието ще се промени автоматично, след като бъде прегледано.
Частно: Това означава, че проектът е видим само за вас и не е достъпен за други лица.
Споделено: Проектът е достъпен за други лица въз основа на конфигурацията, която сте задали в настройките за споделяне. Налична е споделена връзка, която позволява на хората да имат достъп и да разглеждат проекта. Проектът не е настроен да бъде продаван.
Търговски: Това показва, че опцията за разрешаване на поръчка е активирана и проектът може да бъде закупен в съответствие с цената и конфигурацията, които сте задали в неговите Настройки за продажба.
Деактивирано: Проектът вече не е споделен и следователно вече не е търговски. Той отново е видим само за вас и на практика е скрит за обществеността.

Статус на проектите

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: