Споделяне на проект

Споделяне на проект

Има няколко възможности за споделяне на проектите ви в зависимост от нуждите ви. Първото нещо, което трябва да направите, е да активирате споделянето. Има няколко места, където можете да активирате тази опция. Когато проектирате проект, в горното меню на дизайнера ще намерите бутон Споделяне.

Designer with Professional Line

В панела Проекти, ако пуснете менюто на някой от проектите, ще се появят няколко опции. Там ще откриете бутона за настройки на функцията Споделяне.

Projects panel drop down menu

Когато изберете проект, вдясно се появява меню с цялата информация за него. Там също ще намерите бутона Настройки за споделяне.

Right menu of the Projects panel

След като щракнете върху Share settings (Споделяне на настройки ), ще се появи изскачащо меню. Тук трябва да активирате споделянето.

Activate Share Project

Когато се активира, ще се появят различни опции, които ви позволяват да персонализирате начина на споделяне на проекта.

Share Project menu

Ако желаете, можете да го защитите с парола. Ще трябва ръчно да съобщите на потребителите паролата, за да могат те да получат достъп до проекта. Както при галериите, тук ще бъде налична връзка към споделения ви проект. Можете да копирате и поставите тази връзка ръчно или просто да щракнете върху Отвори. Това ще отвори Споделената връзка към вашия проект и ще ви позволи да видите как ще я виждат потребителите.
Под Споделената връзка ще намерите различните опции за изпращане и споделяне на проекта с потребителите. Можете да Копирате споделената връзка, за да я изпратите на избраните от вас потребители, като използвате предпочитания от вас метод или платформа. Можете да щракнете върху Send by e-mail (Изпращане по имейл), за да изпратите връзката по имейл, като използвате софтуера за електронна поща по подразбиране, който сте избрали на вашето устройство. Или можете да изпратите споделената връзка по имейл на контактите си директно от Photo Portal, като щракнете върху Share with contacts (Споделяне с контакти). В менюто Show advanced settings (Показване на разширени настройки) ще намерите възможност за добавяне на преводи.

Translations menu

След като сте конфигурирали проекта, щракнете върху Запазване. Ще видите, че статусът на вашия проект се е променил.

Project status