Списък с желания

Списък с желания

Когато клиентите ви посещават галерия, те могат да избират любимите си снимки, които да добавят в списъка си с желания. По този начин потребителите могат да създадат своя собствена колекция и да купуват, когато пожелаят. За да запазят изображенията в списъка си с желания, потребителите трябва да предоставят своята информация за контакт. Това гарантира, че избраните от тях снимки се съхраняват сигурно за бъдещи справки.

Примерна галерия

За да добавите снимки към списъка с желания, щракнете върху сърцето, което се появява върху всяка снимка, когато преместите мишката върху нея. Щракването върху същото сърце ще премахне снимката от списъка с желания. Списъкът с желания се намира в горния десен ъгъл на галерията и е придружен от число, което показва броя на добавените снимки. Когато клиентът ви щракне върху това сърце, той ще види всички снимки, които са били добавени в списъка с желания, включително избраните в подгалериите.

Пример за списък с желания

Оттук клиентът ви може да закупува изображения и да премахва изображения, които не желае, от списъка с желания. Освен това, когато потребителите добавят изображения в списъка си с желания, в галерията се показва икона на сърце за лесно разпознаване. Щракването върху снимката, маркирана със сърце, ще изведе дясната колона с подробности за снимката. Ако щракнете върху раздела с подробности, ще видите списък на потребителите, които са я добавили в своите списъци с желания. В тази колона до името на всеки потребител има бутон с три точки и две допълнителни опции. Щракването върху редактиране ви позволява да добавите този потребител към контактите си. Щракването върху изтриване ще премахне контакта от дясната колона. Важно е да се отбележи, че изтриването на контакт от дясната колона не засяга списъка с желания на потребителя. Снимката ще остане в списъка с желания на потребителя, дори след като информацията за контакта е била премахната от дясната колона.

Показва се списъкът с желания на потребителя

Когато в галерията са избрани няколко снимки, в дясното меню е налична опцията Изтегляне на CSV файл. Това ви позволява да изберете снимките, добавени в списъка с желания на потребителя, и да изтеглите CSV файла, за да ги намерите бързо във външния софтуер, който използвате, например Lightroom.

Известие за икона на списъка с желания

Бутон за обратна връзка

Списъкът с желания може да се използва като инструмент за обратна връзка. В настройките на галерията има опция, наречена Галерия за обратна връзка.

Показване на бутон за галерия за обратна връзка в настройките на галерията

Ако е активирана, потребителите ще намерят бутон Изпращане на избор в своя Списък с желания.

Бутон за изпращане на селекция в списъка с желания

Щракването върху този бутон ще изведе прозорец, в който потребителят ще бъде помолен да въведе личните си данни заедно със съобщение. След като ги попълните и след като натиснете бутона Изпрати, ще получите имейл със съобщението на клиента.

Прозорец за избор на изпращане

Избраните от вашия клиент снимки ще ви бъдат показани в съответната галерия, маркирани с икона на сърце.

Икона на сърце в галерията

 

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете:

Вашите езикови настройки не съответстват на езика на този уебсайт. Моля, изберете: