Шаблони за имейли

Шаблони за имейли

Тук можете да създавате шаблони за имейли, за да оптимизирате комуникацията с контактите си, като спестите време и намалите повтарящото се писане.

За да създадете нов имейл шаблон, просто щракнете върху бутона Добавяне. Ще се появи прозорец, който ще ви позволи да създадете новия си имейл шаблон:
Заглавие: Въведете заглавие за вашия имейл шаблон. Това заглавие ще бъде видимо само за вас и няма да се вижда от вашите контакти.
Текст: Тук въведете съдържанието на вашия имейл шаблон.
След като попълните полетата, щракнете върху Запазване. Създаденият от вас шаблон сега ще се появи в менюто Шаблони за електронна поща. Можете да създавате толкова шаблони, колкото са ви необходими. За да направите промени в даден шаблон, просто щракнете върху него и направете необходимите промени. Не забравяйте да щракнете върху Запазване, след като сте направили промените.

Прозорец с шаблони за имейли

Използване на шаблони за имейли

Можете да използвате своите имейл шаблони, когато споделяте галерия или проект с контактите си. В раздела Share Settings (Настройки за споделяне), след като изберете опцията Share with Contacts (Споделяне с контакти) и изберете контактите, с които искате да споделите, ще се появи прозорец, който ще ви позволи да изберете шаблон.

Избор на шаблон за електронна поща

Тук ще намерите поле с надпис Email templates (Шаблони за електронна поща). Щракването върху него ще изведе списък с наличните ви имейл шаблони, от които можете да избирате. След като изберете шаблон, неговото съдържание автоматично ще запълни полето за съобщения. След това можете да го редактирате, както е необходимо. Не забравяйте да щракнете върху Изпрати съобщение, за да изпратите съобщението до избраните контакти.