Създаване на проект от галерия

Създаване на проект от галерия

В допълнение към изображенията можете да съхранявате, управлявате, споделяте и продавате проектите си, създадени в софтуера Saal Design, онлайн магазина или външен софтуер за проектиране. Освен това можете да създавате толкова много фотопродукти, колкото желаете, директно от галерия, бързо и лесно. От панела Галерии свалете менюто на галерията, от която искате да създадете продукт, и изберете Създаване на продукт.

Gallery panel drop down menu

Можете да намерите тази опция и в самата галерия. Когато отворите галерия, ще видите, че в менюто вдясно се показват различни опции и информация за галерията. В това меню ще намерите и опцията за създаване на продукт от снимките в тази галерия. Всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху Създаване на продукт.

Options within a gallery

Онлайн магазинът ще се отвори автоматично и ще ви покаже различните фотографски продукти, предлагани от Saal Digital.

Photo products

Можете да персонализирате всички характеристики на продукта.

Professional Line XT features

И да изберете предпочитания от вас метод за създаване на вашия фотопродукт.

Design modes

Ако изберете режима AutoLayout (Автоматично оформление), всички снимки във вашата галерия ще бъдат налични в дизайнера, за да ги използвате за създаване на вашия продукт.

Designer with autolayout

Ако изберете да създадете продукта си, използвайки режима One Minute (Една минута), продуктът ви ще бъде създаден автоматично, като се използват снимките, избрани от галерията ви.

Image selection

След като бъде създаден, ще можете да направите всички необходими промени в него. И да добавите още изображения от друга галерия или устройство, ако имате нужда от тях. Оттук можете също да добавите проекта в кошницата си, да го споделите и да го продадете, когато е готов.

Professional Line created with one minute

След като приключите с проектирането на проекта, трябва да щракнете върху Запази проекта, за да го съхраните. Ще трябва да му дадете име и да щракнете върху Запази.

Save project

Когато отворите панела Проекти, ще намерите проекта си с името, с което сте го запазили.

Project panel with professional Line

Когато изберете проекта, в дясното меню ще се появят няколко опции, включително Добавяне в количката, Споделяне на настройките и Продаване на проекта. Тези опции могат да бъдат намерени и като кликнете върху бутона с 3 точки в проекта.