Настройки за продажби и сметки

Настройки за продажби и сметки

Saal Digital се грижи за целия процес на продажби напълно безплатно, като ви оставя свободни да се съсредоточите върху бизнеса си. Въпреки това в това меню ще намерите различни опции, свързани с процеса на продажби и фактуриране, за повече персонализация и контрол на вашия бизнес и марка.

Sales and bill settings panel

Настройки за фактуриране

Ако желаете, можете да добавите своето лого, което да се показва в горния ъгъл на фактурата. По този начин вашата марка ще присъства и ще бъде видима за клиентите ви по време на процеса на плащане.

Upload image button

Просто щракнете върху бутона Качване на изображение и качете логото си, като използвате зададените параметри. След като бъде качено, вашето изображение ще бъде достъпно тук.

Logo in bill settings

Можете да замените логото, като щракнете върху бутона Качи изображение, или да го премахнете, като щракнете върху Изтриване. Ако щракнете върху Редактиране на изображението, ще можете да зададете конкретното изрязване, което искате да използвате, и да направите някои корекции, ако е необходимо.

Logo editor

Ръчно освобождаване на поръчки

Ако искате да имате пълен контрол върху поръчките си, като ръчно одобрявате всяка от тях, преди да бъде пусната в производство, можете да направите това, като активирате тази опция.

Manual release orders option

Всички поръчки, направени от вашите клиенти, ще се появят в панела за управление на поръчките в очакване да ги одобрите ръчно. Също така ще получавате известие по имейл за всяка направена поръчка.

Order management panel with order waiting

Всичко, което трябва да направите, е да пуснете поръчката за производство, за да я завършите, или да отмените поръчката, ако е необходимо.

Order waiting for approval

Събиране в магазина

Ако искате поръчките да се изпращат на конкретен адрес, а не на дестинацията, избрана от клиента, можете да активирате тази опция. Това е много полезно, ако имате физически магазин или искате да доставяте поръчките на клиентите си лично.

In store collection option

След като я активирате, просто попълнете адреса и всички поръчки от вашите галерии и проекти ще бъдат изпращани на този адрес.

Функция за споделяне - връзка за неутрално споделяне

Тази опция ви позволява да изпращате споделени връзки на клиентите си по напълно неутрален начин, без да споменавате Saal Digital. Опцията Saal Digital е избрана по подразбиране. Това означава, че всички споделени връзки към вашите галерии и проекти ще бъдат под домейна saal-digital.net.
Ако изберете опцията Фотопортал, вашите споделени връзки ще бъдат под домейна photo-portal.shop. Това означава, че клиентите ви няма да виждат никакви препратки към Saal Digital, когато посещават вашето съдържание.

Sharing function

Тази функция засяга цялото ви съдържание, както галериите и проектите, така и страницата на профила ви.

Gallery with neutral link