Списък с желания

Списък с желания

Когато клиентите ви посещават галерия, те могат да избират любимите си снимки, които да добавят в списъка си с желания. По този начин потребителите могат да създадат своя собствена колекция и да купуват, когато пожелаят.

Gallery sample

За да добавите снимки към списъка с желания, щракнете върху сърцето, което се появява върху всяка снимка, когато преместите мишката върху нея. Щракването върху същото сърце ще премахне снимката от списъка с желания. Списъкът с желания се намира в горния десен ъгъл на галерията и е придружен от число, което показва броя на добавените снимки. Когато клиентът ви щракне върху това сърце, той ще види всички снимки, които са били добавени в списъка с желания, включително избраните в подгалериите.

Wish list sample

Оттук клиентът ви може да закупува изображения и да премахва изображения, които не желае, от списъка с желания. Освен това изображенията, които потребителите добавят към списъка с желания, се отбелязват със сърце в галерията, която е видима за вас.

Wish list icon notification

Когато в галерията са избрани няколко снимки, в дясното меню е налична опцията Изтегляне на CSV файл. Това ви позволява да изберете снимките, добавени в списъка с желания на потребителя, и да изтеглите CSV файла, за да ги намерите бързо във външния софтуер, който използвате, като Lightroom.

Бутон за обратна връзка

Списъкът с желания може да се използва като инструмент за обратна връзка. В настройките на галерията има опция, наречена Показване на бутон за обратна връзка.

Show feedback button in gallery settings

Ако е активирана, потребителите ще намерят бутон Изпращане на селекция в своя Списък с желания.

Send selection button in wish list

Щракването върху този бутон ще изведе прозорец, в който потребителят ще бъде помолен да въведе личните си данни заедно със съобщение. След като ги попълните и след като щракнете върху бутона Изпрати, ще получите имейл със съобщението на клиента.

Send selection window

Избраните от клиента ви снимки ще ви бъдат показани в съответната галерия, отбелязани с икона на сърце.

Heart icon on gallery