Настройки на галерията

Настройки на галерията

В това меню можете да конфигурирате аспектите на представянето на вашата галерия.

Gallery settings menu

Първо ще намерите основните настройки, където можете да промените заглавието, да добавите описание и да изберете тип фотография за вашата галерия. По-долу ще намерите различни настройки за вашата галерия. Имате възможност да покажете изображение като заглавие на галерията си, което ще се вижда в горната част на споделената връзка на галерията.

Gallery

Ако искате, можете да активирате опцията това заглавно изображение да се използва единствено за тази функция и да не се показва вътре в галерията ви.

Show title image option

Снимките в галерията могат да включват заглавие и описание. Те могат да бъдат добавени при избора на снимка, в дясната колона.

Gallery right column

В настройките на галерията можете да активирате опцията за показване на заглавието и описанието на снимката във вашата галерия.

Photo title on gallery option

Освен това тук можете да активирате водния знак в галерията си. И да активирате коментарите в галерията си. След тези опции ще намерите инструментите за промяна на външния вид на вашата галерия.

Display options

Имате дори възможност самостоятелно да избирате режима на показване на мобилни устройства.

Mobile view

След като приключите с конфигурирането на настройките на галерията, щракнете върху Запазване. Конфигуриране на главното изображение на галерията. В менюто вдясно ще видите, че има предварително избрано изображение. Това изображение по подразбиране ще работи като заглавие на вашата галерия, след като бъде споделено.

Gallery main image

Можете да изберете друго изображение, като щракнете върху Промяна на главното изображение. Ще се появи прозорец, в който можете да изберете друго изображение от галерията или да изберете да качите друго изображение, което да работи като основно изображение на вашата галерия.

Main image photo options

Можете също така да направите корекции на главното изображение на галерията, като щракнете върху бутона Редактиране на изображението.

Edit gallery main image

Ако галерията ви вече е споделена и отворите споделената връзка, ще видите основното изображение на галерията, което работи като заглавие на галерията ви.

Gallery with main image

Имате възможност да премахнете заглавното изображение от галерията си, ако желаете. За да направите това, трябва да отворите настройките на галерията на вашата галерия и да деактивирате опцията Показвай главното изображение. В настройките на галерията можете също така да активирате опцията Главното изображение да работи само като заглавие, така че главното изображение да работи само като заглавие на галерията ви.

Main image only as header option