Режим на преглед

Режим на преглед

Прегледът на проекта преди да го завършите е от съществено значение, за да се уверите, че в него няма грешки и че отговаря на очакванията ви. За цялостен преглед на вашия проект ви препоръчваме да кликнете върху бутона Preview (Предварителен преглед) в горното меню за оптимална крайна проверка.
В режим Преглед вашият фотопродукт се представя на цял екран. Този ненатрапчив изглед осигурява пълна представа за резултатите от вашия фотопродукт. Показването на цял екран елиминира подчертаването при проверката на правописа и линиите на преливане, което ви позволява да се съсредоточите върху съдържанието. Можете също така да увеличавате и намалявате мащаба, като щракнете върху лупата в долния десен ъгъл или изберете стойност в полето. По подразбиране изгледът е настроен на Автоматично, което адаптира продукта към размера на екрана ви. Можете обаче да увеличите изображението, за да разгледате детайлите в по-голям размер.

Режим на преглед

За продукти с няколко страници можете лесно да навигирате през страниците, като щракнете върху стрелката от всяка страна на фотопродукта или като щракнете върху страниците от менюто в долната част.
Когато сте готови да се върнете към дизайнера, щракнете върху бутона Back to design (Назад към дизайна ) в долния ляв ъгъл.