Процес на инсталиране

Процес на инсталиране

Можете свободно да изтеглите нашия софтуер за настолни компютри, за да проектирате и персонализирате своите фотопродукти. След като кликнете, инсталаторът на програмата ще започне да се изтегля автоматично. Ако това не стане, можете да щракнете върху бутона Рестартирай изтеглянето. След като изтеглянето приключи, отидете в папката, в която е запазен инсталаторът, и го отворете.

Показва се опцията за рестартиране на изтеглянето

Гарантираме, че нашият софтуер не съдържа злонамерен софтуер и троянски коне. Той се подлага на редовни проверки на целостта и се придържа към стандартни за индустрията методологии, за да се гарантира, че не съдържа вируси.

Windows

Съветникът за инсталиране първо ще ви помоли да изберете целева папка за софтуера. След като направите избора си, щракнете върху Инсталиране. Преди да завърши инсталацията, съветникът ще ви предложи две опции:

  • Автоматично отваряне на софтуера след приключване на инсталацията
  • Създаване на икона на работния плот за бърз достъпСлед като изберете предпочитанията си, щракнете върху Завършване.

Опции на съветника

Софтуерът Saal Design вече е инсталиран и сте готови да започнете да проектирате своите фотопродукти.

MacOS

Съветникът за инсталиране ще ви преведе през процеса на инсталиране. Щракнете върху Продължи, за да започнете инсталацията. След приключване на инсталацията ще се появи съобщение за потвърждение.

Съобщение за успех в инсталатора

Щракнете върху Затвори, за да излезете от инсталатора. Инсталацията вече е завършена и сте готови да започнете да създавате своите фотопродукти.