Отпечатъци

Отпечатъци

В раздела за продукти ще намерите широка гама от продукти, включително фотографски разпечатки, художествени разпечатки, паспортни снимки, комплекти снимки и др. Научете как да поръчате тези продукти поотделно или в насипно състояние.

След като изберете изделията си, ще се отвори прозорец, в който можете да добавите изображенията си. Можете просто да плъзнете и пуснете изображения в прозореца или да щракнете върху бутона Добавяне на изображения, за да изберете снимки от вашето устройство или от друг онлайн източник. Ако преди това сте подредили избора си на изображения и искате да запазите същата организация, трябва да плъзнете и пуснете изображенията в същия ред. След като сте избрали изображенията, натиснете бутона Напред.

Прозорец Добавяне на изображения

Ще се появи прозорец за избор на продукт, в който се показва избраният преди това продукт. Имате обаче възможност да изберете друг продукт от лявата колона, в която са изброени всички налични продукти с единични изображения. В средната колона можете да конфигурирате конкретни опции, като например покритие или формат за избрания продукт.

Прозорец за избор на продукт

В дясната колона са показани всички снимки, които сте избрали и добавили. Можете да регулирате броя на копията за всяка снимка, като промените стойността под нея. Можете да щракнете върху иконата с минус или плюс или да въведете числото ръчно. За да зададете еднакъв брой копия за всички избрани снимки, въведете желаната сума в полето Количество в долната част на менюто. Можете също така да промените броя на копията по-късно.

Всяка снимка е придружена от цветно поле в горния ляв ъгъл, указващо качеството на изображението въз основа на избрания продукт. Ако функцията за подобряване на изображението е активирана, в това поле ще се вижда икона на магическа пръчка. Можете да активирате или деактивирате подобряването на изображението, като щракнете върху това квадратче. При задържане на мишката върху квадратчето ще се покаже качеството на изображението и състоянието на подобрението.

Задържане на мишката върху изображението

При щракване върху изображение се отваря прозорец с информация и инструменти за редактиране на снимката. Вляво ще намерите бутони със съответните инструменти; вдясно ще видите предварителен преглед на изображението с рамката за изрязването му, илюстрираща полето на изображението. За да промените полето на изображението, преместете мишката върху малките квадратчета в синята рамка, докато курсорът се промени на двойна стрелка. Задръжте натиснат бутона на мишката и плъзнете курсора настрани, за да промените размера на кутията. За да промените позицията на кутията на изображението, задръжте курсора върху нея, докато курсорът се промени на кръстче, след което задръжте натиснат бутона на мишката и плъзнете изображението до новата позиция.

Прозорец за редактиране на изображение

Основно: Този раздел е избран по подразбиране. Тук разполагате с инструменти за обръщане на изображението вертикално или хоризонтално, завъртане на 90 градуса и избор на мрежа. Можете да изберете Правило на третините, Златно съотношение или без мрежа.
Филтър: Щракнете върху тази опция, за да се появи пълен набор от инструменти за филтриране. Можете да регулирате яркостта, контраста, наситеността и оттенъка или дори да изберете оцветяване.
Pro: Тук ще намерите подробна информация за изображението и неговата хистограма. Можете също така да поставите или премахнете отметка на функцията за подобряване на изображението и да проверите качеството на изображението.
Щракнете върху Напред, за да запазите промените, или върху Отказ, за да ги отмените.

Когато приключите с конфигурирането на продукта, щракнете върху Next (Напред). Всички избрани изображения ще бъдат показани в раздела с името на фотопродукта. Можете да показвате или скривате снимките, като щракнете върху стрелката вляво от името на продукта. Като щракнете върху бутона на менюто с три точки вдясно от името на продукта, можете да получите достъп до опциите за изтриване на раздела или конвертиране на изделието. Подобно на предишния прозорец, можете да регулирате количеството на всяка снимка, да проверите качеството, да активирате функцията за подобряване на изображението и да отворите прозореца за промяна на местоположението, като щракнете два пъти върху снимката.

Избрани разпечатки на снимки

За да изберете снимки от този прозорец, поставете отметка в квадратчето с надпис Select (Избери). След като поставите отметка, можете да изберете толкова снимки, колкото желаете. Бутоните Промяна на статията и Премахване на избраното стават активни, след като е избрана снимка, което ви позволява да извършите желаните действия.

Избрани снимки

Ако искате да добавите повече снимки към същата статия или да добавите нова, просто щракнете върху бутона Добавяне на снимки в горния десен ъгъл и следвайте същия процес. Когато приключите, щракнете върху Добавяне в количката.

Добавени са няколко продукта