Избор на продукти

Избор на продукти

Saal Digital предлага широка гама от продукти за отпечатване на вашите изображения. Всяка продуктова категория предлага уникални инструменти за персонализация, съобразени с нейните характеристики. За да получите достъп до избора на продукти в онлайн дизайнера, просто щракнете върху бутона Продукти в лявата колона. В менюто за избор на продукти се показват основните продуктови категории, като например Отпечатъци, Фотокниги, Картини за стена, Картички и др.

Прозорец за избор на продукти

Във всяка продуктова категория ще откриете различни подкатегории. Например при избора на Фотокниги ще се появят опции като Фотокнига с твърди корици, Фотокнига с професионална линия и Портфолио албуми. Когато изберете продуктова категория, името на избрания продукт ще се появи в горната част, служейки като навигатор. Можете лесно да се върнете към менюто за избор на категория, като щракнете върху някое от имената на категориите.

Прозорец за избор на фотокниги с твърди корици

За да намерите бързо конкретен продукт, можете да използвате полето за търсене в горния десен ъгъл. Като въведете съответните ключови думи, като например метален печат, ще се покажат всички налични продукти с метален печат, от които можете да избирате.

Резултат от търсенето Метален печат

Щракването върху даден продукт ще ви отведе до неговите опции за конфигуриране. Например, ако изберете фотокнига, можете да изберете материала на корицата, повърхността на разгъвки и дори дали искате да включите подаръчна кутия. Щракването върху Дизайн ще отвори онлайн дизайнера с избрания от вас продукт и конфигурация, готови за проектиране.

Конфигуратор на фотокнига 30 x 30 Professional Line

Ако сте влезли в системата, в горния раздел удобно ще се покаже последният проект, по който сте работили. Щракването върху трите точки ви дава възможност да добавите, редактирате или изтриете проекта. Щракването върху нея ще ви отведе до менюто Проекти.

Последно отворен проект