Бързо ръководство: Създаване, споделяне и продажба на галерия

Бързо ръководство: Създаване, споделяне и продажба на галерия

Ето едно просто ръководство стъпка по стъпка за създаване и споделяне на галерия. За всяка стъпка ще намерите и съответните записи с подробни обяснения:

  1. Отидете в менюто Галерии и щракнете върху бутона Добавяне. Напишете заглавието на галерията си и щракнете върху Създаване.
  2. Вашата галерия вече е създадена и е празна в менюто Галерии. Щракнете върху нея, за да я отворите.
    Меню Галерии
  3. Щракнете върху бутона Добавяне и след това върху бутона Добавяне на изображения, за да изберете снимки от локалното си устройство или от онлайн ресурс.
  4. По подразбиране е избрано едно изображение като Главно изображение. Можете да редактирате или промените това, като щракнете върху бутоните над изображението в дясната колона.
  5. Персонализирайте показването на галерията и активирайте функции като водни знаци или коментари, като щракнете върху Настройки на галерията в дясната колона.
  6. За да активирате споделянето, щракнете върху бутона Настройки за споделяне в дясната колона. След като разрешите, можете да конфигурирате опции, като например заглавие и описание на споделянето. Ще бъде създадена Споделена връзка, която можете да споделите с контактите си, като използвате предпочитания от вас метод. Щракнете върху Запази, за да активирате споделянето.
  7. Разрешете подреждането на снимките в галерията, като щракнете върху Настройки за продажби. След като разрешите, можете да изберете ценовата листа, да добавите промоции и др. След като настроите всичко, щракнете върху Запази, за да разрешите закупуването на снимки в галерията в съответствие с конфигурацията и цените, които сте задали.

Галерия

След като галерията ви е настроена, можете да щракнете върху бутона Отвори, за да получите достъп до споделената връзка и да разгледате галерията си. Не забравяйте да споделите връзката към галерията с клиентите си чрез менюто Share Settings (Настройки за споделяне) или по друг предпочитан начин. А ако сте настроили галерията си за покупки, следете за първата си поръчка. Можете да проследите всички поръчки в менюто Управление на поръчките в панела Продажби.